Observatory Avenue

One of our favorite projects and clients to date, this busy family tasked us with transforming their one hundred year old house into a stylish & functional home that would be a breeze to entertain in. We moved walls, doors, and an old chimney stack to reconfigure their upstairs master bath, making room for his and hers sinks, a steam shower, and a large walk in closet. One the first floor, we opened up the kitchen and relocated the dining room while adding a breakfast bar and custom built-in china buffet. Our client already had a clear style vision for their home: unfussy and eclectic with a casual California vibe. One hundred percent on board with their vision, we used lots of blues & greens, varying metal finishes, warm colored wood tones, and lots of antique rugs to furnish their newly remodeled home.

Share: